|
|
 |
« : 18 Nisan 2008, 20:54:22 » |
|
ewt en çok utandığınız yüzünüzün kızardığı an hangisi....
ben başlıyom başlı başına bugun butun gün....
|
|
|
|
|
|
SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!...
Tutamayacağım sözler VERMEM Basit kişilerle polimiğe GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEMEM Acıyı tanıdığım için kimseye ÇEKTİRMEM Cesaretsizliği gururla ÖRTEMEM Yalan ve taktiklerle uğraşmayın YEMEM Dostlarıma laf ETTİRMEM Tutkularım var VAZGEÇEMEM Gidiyorsan eğer özlesem bile DÖN DEMEM Ağır geliyorsa bunlar firar serbest.... Seven sever sevmeyen YOL ALIR GİDER!!!!!
|
|
|
 |
_________(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. Konu ici Reklam veya Duyuru Alani .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)________ |
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2008, 13:31:15 » |
|
hiç bi zaman
|
|
|
|
|
|
Uzak diye birşey yok, paylaştığımız gökyüzü kavuşturuyor bizi...!Adı Bende Saklı ...!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2008, 12:56:35 » |
|
kopya çektigimi hoca anladıgında
|
|
|
|
|
|
eger bir gün aglaman gerekirse başını dik tut ki gözyaşların seni aglatan işi kadar alçalmasın........
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Mayıs 2008, 22:39:56 » |
|
kopyacı ılgın
|
|
|
|
|
|
Uzak diye birşey yok, paylaştığımız gökyüzü kavuşturuyor bizi...!Adı Bende Saklı ...!
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Mayıs 2008, 19:35:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
.......KeŞkE HeP ÇoCuk KaLsAyDıM En BüYüK AcIyI DiZiMdEkİ YaRa SaNsAyDıM.........
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 30 Mayıs 2008, 21:02:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2008, 01:36:11 » |
|
saolasın 
|
|
|
|
|
|
.......KeŞkE HeP ÇoCuk KaLsAyDıM En BüYüK AcIyI DiZiMdEkİ YaRa SaNsAyDıM.........
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 31 Mayıs 2008, 01:44:03 » |
|
önemli değil , , , ,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Haziran 2008, 02:53:55 » |
|
ya geç dalganı napalım kopyada acemiyiz
|
|
|
|
|
|
eger bir gün aglaman gerekirse başını dik tut ki gözyaşların seni aglatan işi kadar alçalmasın........
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Haziran 2008, 04:14:01 » |
|
hımm allah yardımcınız olsun o zaman 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 13 Haziran 2008, 17:16:47 » |
|
hayret kopyadan utanmayan birisi çıktı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 16 Haziran 2008, 14:10:58 » |
|
bilgisayar hocam ile konuştuğum zaman (((ama süperr hoca))
|
|
|
|
|
|
SeN bEnİm HaYaTıMdA PİyOnSuN sENİ kAyBeDeRsem 1 pUaNıM gİdEr BeN sEniN hAyAtINDA ŞaHıM bEnİ KaYbEdERsEn OyuN BİTER!!!...
|
|
|